Titanium OnlineViimeisin raportti kesakuu

Merkintalomake yksityishenkilöt

RAHASTOJEN MERKINTÄLOMAKE

Henkilöasiakkaat

Merkintä voidaan toteuttaa edellyttäen, että Titanium Rahastoyhtiölle on toimitettu asianmukaiset ja riittävät tiedot merkitsijästä ja tämän henkilöllisyydestä. Titanium Rahastoyhtiöllä on oikeus hylätä merkintä tai lykätä sen toteutumista, jos yhtiölle ei ole toimitettu näitä tietoja.

Merkintä on maksettava merkitsijän omalta tililtä ja viestikohdassa ilmoitetaan merkitsijän nimi. Ilmoitus merkinnästä on sitova.

Tuotteet

Minimi 20 000€
Minimi 20 000€
Minimi 20 000€
Minimi 20 000€
Minimi 20 000€
Minimi 20 000€
Minimi 20 000€
Vuosittainen tuotonjako (Vuosittainen tuotonjako: koskee kiinteistörahastoja ja viimeisin valinta koskee myös rahastoon aiemmin tehtyjä merkintöjä) *
Asiakasraportointi ja muut ilmoitukset (kauppavahvistukset, raportointi, säännöissä mainitut ilmoitukset) julkaistaan Titanium Onlinepalvelussa, johon kirjaudutaan pankkitunnuksilla: *

Asiakastiedot

Titaniumilla on lakiin perustuva velvollisuus tunnistaa asiakkaansa ja saada tietoja sijoitettavien varojen alkuperästä.

Seuraavat kysymykset perustuvat lakiin rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä ja selvittämisestä, sekä verotietojen vaihtoa koskevaan sopimukseen Yhdysvaltojen kanssa (FATCA) ja EU-sääntelyyn verotietojen vaihdosta (CRS ja DAC2). Asiakkaan tuntemistietoja ja muita lain nojalla hankittuja tietoja voidaan käyttää rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen, paljastamiseen ja selvittämiseen sekä rahanpesun tai terrorismin rahoittamisen ja sen rikoksen, jolla rahanpesun tai terrorismin kohteena oleva omaisuus tai rikoshyöty on saatu, tutkintaan saattamista varten.

Jos muu kuin Suomi, liitteeksi tulee täyttää henkilön ”Itse annettu todistus” -lomake, joka on saatavissa Titanium Rahastoyhtiöltä.
Jos muu kuin Suomi, liitteeksi tulee täyttää henkilön ”Itse annettu todistus” -lomake, joka on saatavissa Titanium Rahastoyhtiöltä.
Varat kuten kiinteistöomistukset, asunto-osakkeet, sijoitukset ja käteisvarat vähennettynä veloilla.
Työtilanne*
Arvioidut ansio- ja pääomatulot vuodessa*
Merkintää varten siirrettävien varojen alkuperä*
Mikä on merkinnän tavoite ja tarkoitus?*
Oletteko tai oletteko ollut poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö tai tällaisen henkilön perheenjäsen tai läheinen yhtiökumppani? (Poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö on Suomen tai muun valtion korkeassa virassa tai merkittävässä poliittisessa tehtävässä toimiva henkilö. Henkilö on poliittisesti vaikutusvaltainen silloin, kun hän on tai on ollut vuoden sisällä merkittävässä julkisessa tehtävässä. Myös tällaisen henkilön lähipiiriin kuuluvia (esim. aviopuoliso, lapset, vanhemmat, yhtiökumppanit) pidetään poliittisesti vaikutusvaltaisena).*
Oletteko verovelvollinen Yhdysvaltoihin? Esimerkiksi jokin seuraava liityntä Yhdysvaltoihin: syntymäpaikka, kansalaisuus, työ- tai oleskelulupa, asuin- tai postiosoite, edustaja/valtuutettu tai vaikutus-/määräysvalta Yhdysvaltoihin rekisteröityyn yhteisöön.*
Tehdäänkö merkintä jonkun muun tahon puolesta?*
Edustajan tiedot
Liitteeksi kopio edustajan henkilöllisyystodistuksesta ja valtakirjasta
Edellinen
Seuraava